Vakantiehuizen in Noord Portugal - Casas da Cabreira

Algemene huurvoorwaarden

Inleiding

Op deze pagina staan de algemene huurvoorwaarden van Casas da Cabreira. Deze gelden voor alle accommodaties, tenzij anders aangegeven op de pagina van het betreffende huis. Bij sommige huizen zijn bovendien aanvullende voorwaarden van toepassing.
Met “u” en “uw” wordt degene aangeduid die de accommodatie reserveert en die daarmee de anderen vertegenwoordigt.

N.B. Meer informatie over de gang van zaken rond reserveren en betalen vindt u op de pagina "Onze werkwijze".

Reserveren

U kunt in veel gevallen een accommodatie reserveren voor een willekeurige periode, zonder vaste wisseldagen. Wel geldt dan een minimum-verblijfsduur, en de eigenaar kan soms de voorkeur geven aan aaneengesloten boekingen (d.w.z. zonder “gaten” in de bezetting).
U kunt reserveren per e-mail, of brief. Als de accommodatie beschikbaar is ontvangt u z.s.m. een bevestiging.

Betalen

Casas da Cabreira vraagt een aanbetaling van 20% van het huurbedrag binnen 1 week na de reservering, en het restant van het huurbedrag plus eventuele toeslagen of borg uiterlijk 6 weken voor aanvang van de huurperiode.
Bij reserveringen binnen 6 weken voor aanvang van de huurperiode moet het gehele huurbedrag plus eventuele toeslagen of borg ineens en binnen 3 werkdagen worden betaald. Hoe dan ook moet het gehele huurbedrag plus eventuele toeslagen of borg voor aanvang zijn ontvangen.
Het doen van de (aan)betaling betekent tevens dat u deze huurvoorwaarden accepteert.
Betaling dient te geschieden per bankoverschrijving. U kunt ook betalen met uw creditcard, wij gebruiken voor deze transacties PayPal. Voor deze betaalmethode brengen wij een bijdrage van 2% over het te betalen bedrag in rekening als tegemoetkoming in de kosten.

Annuleren

Indien u uw reservering geheel of gedeeltelijk annuleert, zijn de kosten tot 6 weken voor de oorspronkelijke begindatum van de huurperiode 20% van het huurbedrag van de geannuleerde periode, van 6 weken tot 1 week 90%, en daarna 100%. Reeds betaalde toeslagen of een borg worden gerestitueerd, echter alleen indien u uw annulering schriftelijk bevestigt. U wordt dringend aangeraden een annuleringsverzekering af te sluiten.
Als Casas da Cabreira door omstandigheden wordt gedwongen uw reservering te annuleren zal het reeds betaalde huurbedrag plus eventuele toeslagen of borg worden gerestitueerd, echter zonder vergoeding van welke schade ook.
Een aanbetaling wordt niet gerestitueerd als Casas da Cabreira uw reservering annuleert wegens het niet volledig of tijdig betalen van de rest van het huurbedrag plus eventuele toeslagen of borg.

Aankomst en vertrek

U krijgt een gedetailleerde routebeschrijving na ontvangst van de (aan)betaling.
Op de dag van aankomst is het huis vanaf 16.00 uur beschikbaar. U wordt verzocht Casas da Cabreira uiterlijk 1 dag van tevoren te laten weten hoe laat u verwacht te arriveren, zodat iemand u ter plekke de sleutel kan overhandigen. Houdt u er rekening mee dat een aankomst na 23.00 uur in principe niet mogelijk is.
Op de vertrekdag dient u het huis voor 10.00 uur te verlaten.

Prijzen

Alle prijzen staan vermeld in Euro's.
Prijswijzigingen voorbehouden (na reservering staat de prijs uiteraard vast).
De huurprijzen zijn bij normaal gebruik inclusief:
  • gas, water, elektriciteit en haardhout;
  • bed-, bad- en keukenlinnen (echter geen strandlakens);
  • eindschoonmaak;
  • gebruik van wasmachine en/of andere apparatuur (indien aanwezig);
  • toeslagen en belastingen (er zijn geen verborgen kosten zoals boekings- en adminstratiekosten!).
Bij een verblijf van meer dan 3 weken buiten het hoogseizoen geldt bij een aantal vakantiehuizen een korting op de huurprijs; informeert u vooraf.

Borg

Voor sommige huizen wordt een borg gevraagd, dit staat aangegeven bij Bijzonderheden op het tabblad “prijzen”. Deze borg dient samen met het restant van het huurbedrag te worden betaald, en wordt binnen twee weken na uw vertrek weer teruggestort, tenzij het huis in onacceptabele staat is achtergelaten. In dat geval betaalt Casas da Cabreira uit de borg de kosten van bijvoorbeeld extra schoonmaak of breuk aan de eigenaar (voor zover deze kosten de hoogte van de borg niet te boven gaan). De aard van de schade wordt uiterlijk op de vertrekdag, in uw aanwezigheid, vastgesteld. Omdat het vaststellen van het schadebedrag enige tijd kan vergen, wordt het restant van de borg in de maand na uw vertrek terugbetaald.

Schoonmaak

Voor uw komst is het huis schoongemaakt. U wordt geacht het gedurende uw verblijf zelf schoon te houden en opgeruimd achter te laten. Indien u het huis in onacceptabele staat achterlaat zal u worden verzocht de kosten van extra schoonmaak te vergoeden.

Klachten

Klachten moeten zo spoedig mogelijk aan Casas da Cabreira worden gemeld. In overleg met de eigenaar zal worden geprobeerd de klacht te verhelpen.

Aansprakelijkheid

Tijdens uw verblijf bent u aansprakelijk voor het huis en inventaris en alle andere zaken die ertoe behoren. Schade moet onmiddellijk aan Casas da Cabreira worden gemeld en rechtstreeks of via Casas da Cabreira aan de eigenaar worden vergoed. Een vakantiehuis kan voor uw vertrek worden gecontroleerd.
Casas da Cabreira is niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor enige schade of ongemak die tijdens uw verblijf door u of anderen wordt geleden.
Deze website, evenals ander informatiemateriaal zoals route-beschrijvingen, is zo zorgvuldig mogelijk en in goed vertrouwen samengesteld. Casas da Cabreira kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van tussentijdse veranderingen die buiten haar schuld of medeweten zijn ontstaan.

Privacy

De persoonlijke gegevens die u doorgeeft aan Casas da Cabreira blijven strikt vertrouwelijk en worden niet bekend gemaakt aan derden. Casas da Cabreira verkoopt of publiceert onder geen beding klantinformatie.

copyright © 2001 - 2018 Casas da Cabreira, alle rechten voorbehouden