Vakantiehuizen in Noord Portugal - Casas da Cabreira

Quinta Cercas da Costa  -

Casa da Nogueira

 
•  4 personen • gedeeld-zwembad
•  2 slaapkamers  
beschrijving foto's prijzen detailkaart reserveren
 
Quinta Cercas da Costa

Indeling

Begane grond: Woonkamer met zit- en eethoek. Goed voorziene halfopen keuken. Toilet. Veranda.
Eerste verdieping: 2 Slaapkamers, elk met een tweepersoonsbed. Gemeenschappelijke badkamer.
Verwarming: CV met een moederhaard in de woonkamer.
Uitrusting o.a.: Gedeeld zwembad, TV, wi-fi Internet, dvd-speler, wasmachine, magnetron, oven, babybedje en kinderstoel (op verzoek), privé terras met aanrecht en vaste barbecue, parkeerplaats.
     

Huis en omgeving

Quinta Cercas da Costa is een kleine boerderij met twee vakantiewoningen. Het hoofdhuis, Casa da Nogueira, is een verbouwde, deels uit graniet opgetrokken boerenwoning. Het is gezellig en compleet ingericht, en biedt binnen en buiten alles voor een aangename vakantie. Aan de achterzijde van de woning heeft u een privé-terras met vaste barbecue en eettafel.
Het tweede huis (met de houten bovenverdieping) op de quinta wordt ook verhuurd en biedt plaats aan twee extra personen. Deze woning, Casa da Eira genaamd, kan eventueel samen met de hoofdwoning worden gehuurd. (naar Casa da Eira →)

De tuin en de rest van het terrein lopen terrasgewijs af. Vanaf het huis en het zwembad heeft u daardoor een geweldig en onbelemmerd uitzicht over het dal van de Rio Ave. Bovendien houdt u vanaf de veranda goed zicht op het zwembad. In de tuin zijn verder een kleine vijver, verschillende zitjes, en plekken voor een hangmat.

In de omgeving zijn goede mogelijkheden om te wandelen, bijvoorbeeld vanuit het buurdorp Lamedo langs de watermolens van de Rio Ave naar het oude dorp Agra.
Aan het stuwmeer van Ermal (6 km) worden waterfietsen en kano’s verhuurd, en er is een gelegenheid om te kabel-waterskiën, Tele-Ski genaamd.
Meer mogelijkheden voor watersport vindt u aan het grote stuwmeer van Caniçada, aan de voet van het indrukwekkende nationale park Peneda-Gerês (25 km). Ook daar worden kano’s en waterfietsen verhuurd, maar bovendien jetski’s en motorboten, en kunt u leren waterskiën.

In het nabije Rossas (6 km) zijn een mini-mercado, een slager, een bakker, een apotheek en een paar cafés.
Meer keus heeft u in Vieira do Minho (12 km), daar zijn enkele supermarkten, banken, restaurants, pastelarias, postkantoor, een gezondheidscentrum en wekelijks een grote markt. Het dichtstbijzijnde restaurant is in Anjos (2 km).
De afstand naar het centrum van Braga is ± 44 km, en naar Guimarães (Unesco Werelderfgoed) 40 km.