Vakantiehuizen in Noord Portugal - Casas da Cabreira

Onze werkwijze

De reservering

Om te reserveren stuurt u ons eenvoudig een e-mail met de volgende gegevens:
  • Uw naam, adres en telefoonnummer (bij voorkeur mobiel, zodat we u hier zonodig kunnen bereiken);
  • Het huis van uw keuze;
  • De periode, d.w.z. datum van aankomst en datum van vertrek;
  • Het aantal personen i.h.b. aantal volwassenen en aantal kinderen, en de leeftijden van de kinderen;
  • Indien van toepassing het aantal kamers;
  • Eventuele aanvullende gegevens die voor uw verblijf van belang zijn, bijvoorbeeld of u een babybedje wilt gebruiken.
Wij sturen u daarop per e-mail een reserveringsbevestiging, met daarin aanwijzingen over de betaling. Als u wilt sturen we u ook een schriftelijke versie van de bevestiging.

De aanbetaling

Voor uw (aan)betaling hebben we een bankrekening in Portugal.
Zodra we uw aanbetaling hebben ontvangen sturen we u daarvan per e-mail een bevestiging, met als bijlage de routebeschrijving naar het huis.
N.B. Voor betalingstermijnen zie a.u.b. onze pagina Huurvoorwaarden.

De betaling van het restant van de huur

Zodra we uw betaling hebben ontvangen van het restant van de huur sturen we u daarvan per e-mail een bevestiging. In deze bevestiging vragen we u ons uiterlijk 1 of 2 dagen van tevoren te laten weten hoe laat u verwacht te arriveren, zodat wij of de eigenaar bijtijds bij het huis aanwezig kunnen zijn om u te verwelkomen en de sleutels te overhandigen.
In een aantal gevallen, afhankelijk van welk huis u heeft gehuurd, sturen we u als bijlage van deze bevestiging de bij het huis behorende praktische en toeristische informatie. Net als de routebeschrijving is deze bijlage een eenvoudig html-bestand (Internet pagina), dat u met elke browser zoals Internet Explorer of Firefox kunt bekijken en afdrukken.

De dag van aankomst

Op de dag van aankomst zijn wij of de eigenaar in principe bij het huis aanwezig op het tijdstip dat u ons eerder heeft doorgegeven. Mocht u, bijvoorbeeld door vertraging van uw vlucht, verwachten later aan te komen, dan stellen we het zeer op prijs als u ons dat zo snel mogelijk laat weten.
Als wij niet zelf aanwezig kunnen zijn op de dag of tijd van aankomst, proberen we een van de volgende dagen alsnog langs te komen om te horen of alles in orde is. Vanzelfsprekend vragen we u niet speciaal daarvoor thuis te blijven, dus mochten we elkaar niet treffen en u heeft vragen of opmerkingen, dan kunt u ons natuurlijk bellen.

Informatie over winkels, restaurants, bezienswaardigheden...

Voor al onze huizen is uitgebreide informatie beschikbaar over winkels, wijn, restaurants, toeristische attracties, maar ook over dokters, ziekenhuizen enz. In sommige gevallen ligt deze informatie in het huis klaar, in andere gevallen sturen we u die van tevoren toe, samen met de bevestiging van uw betaling.

Na afloop: uw mening?

Het is uw vakantie, dus zullen we u niet achteraf lastig vallen met een lange vragenlijst. Maar als u ons een emailtje wilt sturen om te laten wat u ervan vond: graag!