Vakantiehuizen in Noord Portugal - Casas da Cabreira

Quinta Travessa

Fraai gerestaureerde boerderij met 5 vakantiewoningen

 
•  2 - 4 personen • gedeeld zwembad
•  1 - 2 slaapkamers • inclusief ontbijt
beschrijving foto's prijzen detailkaart reserveren
 
Quinta Travessa

Indeling

 • Tweekamerwoning ( 3x )
  Woonkamer met bedbank en TV. Compleet ingerichte keuken met eethoek. 1 Slaapkamer met tweepersoonsbed. Badkamer met douche.
  Verwarming: Centrale verwarming, met een open haard in de woonkamer of keuken.
  Uitrusting o.a.: TV, magnetron, afwasmachine, babybedje (op verzoek).

 • Driekamerwoning ( 2x )
  Begane grond: Woonkamer met TV. Compleet ingerichte open keuken met eethoek. Toilet. Terras aan de voorzijde.
  Bovenverdieping: 2 Slaapkamers, elk met een tweepersoonsbed, privé-badkamer en balkon.
  Verwarming: Vloerverwarming, met een open haard in de woonkamer.
  Uitrusting o.a.: TV, magnetron, afwasmachine, babybedje (op verzoek).

 • Algemeen
  Zwembad met groot gazon.
  Biljartkamer annex bar.
  Overdekt terras met barbecue.
  Gebruik van wasmachine.
  Wi-fi Internet.
     

Huis en omgeving

Quinta Travessa is een mooi gerestaureerde boerderij, even buiten Vieira do Minho. In de vroegere granieten schuren en stallen zijn 3 comfortabele tweekamer-woningen gebouwd. Niet identiek, maar wel gelijkwaardig: alle drie beschikken over een woonkamer met een goed voorziene open keuken, een slaapkamer en een badkamer, en bieden ruim plaats aan 2 tot 3 personen. De ingang is aan de binnenplaats.

Achter de binnenplaats zijn 2 driekamer-woningen, die vrijwel gelijk zijn. Beide hebben een ruime woon-eetkamer met een volledig uitgeruste open keuken, en op de bovenverdieping 2 slaapkamers met elk een eigen badkamer.

Via de poort aan de achterzijde komt u bij het zwembad dat is omgeven door een groot gazon. Daarachter is een weiland waar soms een paar koeien grazen. Aan de gezellige binnenplaats, waar allerlei oude landbouwwerktuigen staan uitgestald, is een biljartkamer met een kleine bar. Op het overdekte gedeelte is een vaste barbecue en een tafel waaraan u buiten kunt eten. Aan de binnenplaats grenst ook de woning van de eigenaars.

De afstand naar het centrum van Vieira do Minho is minder dan 2 km. Daar vindt u allerlei winkels, café's, restaurants, postkantoor, banken, en wekelijks markt.
Aan het nabij gelegen stuwmeer van Ermal zijn mooie zwemplekken te vinden en ook een gelegenheid om te kabel-waterskiën, Tele-Ski genaamd. Meer mogelijkheden voor watersport vindt u aan het grote stuwmeer van Caniçada (± 10 km), aan de rand van het nationale park Peneda-Gerês. Daar worden kano’s, jet-ski’s, waterfietsen en motorboten verhuurd en kunt u leren waterskiën.
De afstand naar Braga is 32 km, en naar Guimarães (Unesco Werelderfgoed) 35 km.